Softwaregids
Deelnemers 25 February 2020: 5574 leveranciers, 21333 titels.
De resultaten die uw zoekopdracht heeft opgeleverd kunt u verder specificeren door bepaalde zaken uit te sluiten.
Zo kunt u bijvoorbeeld alleen resultaten laten weergeven voor een specifiek besturingssysteem, prijscategorie of taal.

Zoekfilter:
Titel Leverancier Toepassing Branche
resultaten 1 - 11 van circa 11 in rubriek Woordenboeken

Babylon Pro + Van Dale woordenboeken       (Nidaros Consultancy BV)
Dit allesomvattende Van Dale woordenboek voor de hedendaags Nederlands taal bevat meer dan 66.000 begrippen, inclusief gebruik -en stijlvoorbeelden en synoniemen.

Babylon-Pro       (Nidaros Consultancy BV)
Babylon-Pro is een krachtig Vertaal, Informatie en Conversie hulpprogramma, dat onmiddellijk relevante informatie over een woord (of een waarde) waarop geklikt wordt verstrekt.

Correct Juridisch       (Polderland Language & Speech Technology bv)
Door middel van ‘Correct Juridisch’ worden juridische termen op spelling gecontroleerd. Naast een spellingcontrole bevat Correct Juridisch een juridisch woordenboek, alles volledig geïntegreerd in Microsoft® Word.

Euroglot       (Linguistic Systems bv)
Euroglot is een doeltreffend professioneel vertaalwordenboekensysteem waarmee u kruislings Nederlands,Engels,Frans,Duits,Spaans en Italiaans kunt vertalen.Elk talenpaar bevat 350.000 woorden,uitdrukkingen en synoniemen+een complete grammatica+de uitspraak ...

Fryske TaalHelp       (Polderland Language & Speech Technology bv)
Friese schrijfhulp bestaande uit een spellingcontrole en woordenboek (N/F en F/N) voor gebruik in Microsoft Office. 60.000 woorden met beschrijving. Markering van met het Nederlands te verwarren woorden.

Onto-Thesaurus Manager       (Actonomy)
Software voor het beheer van woordenboeken en ontologieën met als doel de kennis begrippen binnen een bepaalde context in kaart te brengen en te visualiseren.

Oxford Spellchecker and Dictionary       (Polderland Language & Speech Technology bv)
Oxford Spellchecker and Dictionary is een hulpmiddel bij het schrijven van Engelse teksten in Microsoft® Word. Het controleert uw spelling volgens de hoog aangeschreven Oxford-standaard en geeft suggesties. Keuze voor strikte Oxford-spelling, -ise of -ize ...

Pinkhof Medische spellingcontrole       (Polderland Language & Speech Technology bv)
Wilt u de ingewikkelde medische terminologie ook op spelling laten controleren? Met Pinkhof Medische spellingcontrole breidt u de spellingfunctie van Microsoft® Office uit met ruim 150.000 medische termen

Prisma Professionele woordenboeken       (Polderland Language & Speech Technology bv)
Prisma Professionele woordenboeken bevat de woordenboeken Nederlands, Nederlands-Duits, Duits-Nederlands, Nederlands-Engels, Engels-Nederlands, Nederlands-Frans en Frans-Nederlands. De uitgebreide woordenboeken zijn direct Microsoft Word.

SYSTRAN AUTOMATISCHE VERTAALSOFTWARE       (n.v. E-DEO)
Automatische vertaling van volledige Word documenten, Excel files, Powerpoint presentaties, Outlook berichten en Web pagina's Nederlands <-> Frans Nederlands <-> Engels Engels <-> Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees, Japans, Korea ...