Softwaregids
Deelnemers 19 February 2018: 5544 leveranciers, 21124 titels.
De resultaten die uw zoekopdracht heeft opgeleverd kunt u verder specificeren door bepaalde zaken uit te sluiten.
Zo kunt u bijvoorbeeld alleen resultaten laten weergeven voor een specifiek besturingssysteem, prijscategorie of taal.

Zoekfilter:
Titel Leverancier Toepassing Branche
resultaten 1 - 11 van circa 11 in rubriek Inkoopafdelingen

iShopper       (Archifact Adaptive Information Technology bv)
iShopper dekt het gehele inkoopproces van aanvraag tot ontvangst en van order tot betaling - op basis van een vrij in te richten workflow- en autorisatie schema. Vooraf wordt elke beslisstap gevalideerd en geaccordeerd. Met iShopper verkrijgt u 'grip' in h ...

McAfee ASaP Managed Services       (Portland)
virus scanner

Agents/400       (Softwarebevers)
Speciaal voor de agentuur is dit programma ontwikkeld. Immers, een betrouwbare informatie-bron, in combinatie met een effectieve werkwijze is voor de agentuur onmisbaar.

Esize       (Esize)
Met Esize software koppelt u alle inkoop- en facturatieprocessen slim aan elkaar, in één complete oplossing. Modulair, schaalbaar, gebruiksvriendelijk. Zo kunt u stap voor stap uw inkoopproces verbeteren, of heel gericht één deelgebied optimaliseren. De so ...

Smart Decision       (Attitude Products)
Hulpmiddel om keuzes objectief en transparant te maken. Definieer criteria, voeg wegingsfactoren toe, genereer vragenlijsten, verwerk respons, maak shortlist. Alles via intra- en internet.

TopInkoop       (Programming Systems)
Pakket voor beheer inkoopadministratie, bestaande uit: orders, artikelen, leveranciers, relaties, historie, postafhandeling en valuta's. Zowel single als multi user leverbaar.

VendorLink - Spend Management/Vendor Rating       (VendorLink)
VendorLink levert een bijdrage aan het verder professionaliseren van uw leveranciersmanagement processen met als resultaat optimalisatie van de prestaties van uw leveranciers. Beter presterende leveranciers leveren een directe bijdrage aan de realisatie ...

VendorRating System       (XLSGlobal BV)
VendorRating System is een leveranciersbeoordelingsprogramma waarbij men op objectieve, kwantitatieve wijze scores bepaalt voor aspecten kwaliteit-, leverings-, prijs- en bedrijfsbetrouwbaarheid van leveranciers.

Visual Handel       (Visual Systems)
Visual Handel begeleidt u eenvoudig maar doeltreffend van het begin tot het eind door uw verkoopproces. Het helpt u bij het werven van klanten en beheert uw relaties. U maakt eenvoudig offertes, leveringen en facturen. Het houdt uw voorraden bij en doet uw ...

XLS VendorRating       (XLS Global)
XLS VendorRating is de ultieme software voor leveranciersbeoordeling, ook wel vendor rating genoemd. U kunt op gemakkelijke wijze de prestaties van uw leveranciers meten en beoordelen op basis van vooraf vastgestelde criteria.

iMUIS voor Windows       (MUIS Software)
Met iMUIS kunt u een complete inkoop- verkoop- en voorraadadministratie voeren. Voor elke onderneming, groot of klein. Uiterst gebruiksvriendelijk.