Softwaregids
Deelnemers 13 December 2019: 5573 leveranciers, 21329 titels.
De resultaten die uw zoekopdracht heeft opgeleverd kunt u verder specificeren door bepaalde zaken uit te sluiten.
Zo kunt u bijvoorbeeld alleen resultaten laten weergeven voor een specifiek besturingssysteem, prijscategorie of taal.

Zoekfilter:
Titel Leverancier Toepassing Branche
resultaten 1 - 20 van circa 27 van bedrijf Kraan Bouwcomputing B.V.

KRAAN (Keten)integratie       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Maak koppelingen conform de Ketenstandaard, waaronder Kovra voor de uitwisseling met Woningbouwverenigingen. En integreer met derden zoals ViaData, i8 Solutions, HomeDNA en OCR-herkensoftwareleveranciers.

KRAAN Artikelen       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Lees onder meer eenvoudig artikelen in conform de Ketenstandaard, om deze te gebruiken als onderbouwing van de calculatie, als basis voor uw verkoopfactuur of als artikelverbruik op de mobiele werkbon.

KRAAN BIM nCalc       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Alle 3D objecteigenschappen zijn in deze module geïntegreerd. Met BIM nCalc kunt u object- en parameter-gestuurd calculeren met een dynamisch aantal calculatieniveaus. Vergaande integratie met 3D modellen.

KRAAN Calculatie       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Met onze calculatiemodules kunt u zowel op elementen- als op detailniveau calculeren. Door middel van uren en normen op basis van STABU, NLsfb of op basis van uw eigen codering.

KRAAN Cloud       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Een online werkplek waar u niet alleen met onze bouwsoftware kunt werken, maar ook met Microsoft Office, e-mail en documenten. Inclusief back-up en voor een vast bedrag per maand.

KRAAN Documentenbeheer       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Vind al uw soorten documenten altijd snel terug in een zelf samengestelde mappenindeling, die u net als project- en relatiebeheer centraal benaderd.

KRAAN Facturering       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Van regie- tot termijnfacturatie en of u nu te maken heeft met WKA of meerdere btw-percentages. U verstuurt facturen elektronisch conform de Ketenstandaard of naar de overheid in UBL.

KRAAN Financieel       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Altijd inzicht in kosten en opbrengsten, geïntegreerd met de projectadministratie. Inkoopfacturen worden elektronisch verwerkt, eventueel gekoppeld met OCR-herkensoftwareleveranciers.

KRAAN Inkoop       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Eenvoudig offertes aanvragen en vergelijken. Contractafspraken worden per project vastgelegd met controle op budgetoverschrijdingen en integratie met de modules Werkbegroting, Projectbewaking en Financieel.

KRAAN Kopersbeheer       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Genereer snel puntenlijsten, meterkastlijsten, facturen en onderaannemerslijsten en krijg de volledige controle over uw kopersbegeleidingsproces. Koppeling met HomeDNA is mogelijk.

KRAAN Loon & Salaris       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Loon- en Salarisverwerking in eigen beheer of in serviceverwerking. Eenmalig uren invoeren, geïntegreerd met uw overige bedrijfsprocessen. U blijft ook altijd op de hoogte van alle wetswijzigingen en aanpassingen.

KRAAN MJOP       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Met deze module komt u nooit meer voor onverwachte kosten te staan. De Total Cost of Ownership is beter inzichtelijk en u bespaart op onderhoudskosten. Ondersteunt de conditiemeting conform de NEN 2767 volledig.

KRAAN Materieel       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Van het keuren van gereedschap tot het doorbelasten op projecten, inclusief RFID technologie. Met Materieel beheert u in één overzichtelijke module al uw materieel.

KRAAN Planning       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Maak in een handomdraai een project planning of overall planning en krijg direct de over- of onderbezetting in beeld.

KRAAN Portalen & Apps       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Met Portalen & Apps ontsluit u informatie naar buiten. Bijvoorbeeld via een relatie-app, mobiele werkbon of een portaal waar uw opdrachtgever inzicht heeft in onderhoudsprojecten.

KRAAN Projectbewaking       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Bewerkelijke Excel-bestanden zijn verleden tijd, terwijl u toch zelf overzichten kunt definiëren. Met Projectbewaking kunt u altijd tijdig ingrijpen door actueel inzicht in budgetten, inkoop, werkelijke kosten en productievoortgang.

KRAAN Rapportages       (Kraan Bouwcomputing B.V.)
Genereer met Rapportages niet alleen vanuit de modules managementoverzichten en dashboards, maar ook over de modules heen. Of koppel de data bijvoorbeeld aan een BI-oplossing.

1 2 volgende